Så hvem er jeg...

35 år, Utdannet Ernæringsterapeut og Kostholdsveileder ved Tunsberg Medisinske skole.

Stor interesse for hvordan mat og livsstil påvirker helsen vår. Jeg har bruker mye tid på å lese meg opp på aktuelt stoff innen ernæring.

Mitt fokus er helse i et langsiktig perspektiv. Jeg fokuserer spesielt på følgende : 

  • Hva maten har å si for helsen din
  • Hva bør du spise for god livskvalitet og for å forebygge sykdom.
  • Spesielt fokus på søvn og betydningen det har for livene våre.
  • Stresskontroll
  • Hvorfor vaner er så ekstremt viktig for å lykkes når du ønsker endring.

 

Kan jeg hjelpe deg?

Har du noen gang tenkt over hva folk bruker tiden og pengene sine på? Det å bruke 12.000 på en ny mobil eller at du jevnlig på har bilen på verksted. Det koster penger. Når det kommer til helsen din så kan det også bli en belastning på sikt. Dårlige vaner har en tendens til å føre til helseproblemer senere i livet. Så hvordan vil du ha det om 5,10 eller 15 år? Ønsker du å kunne gjøre som du vil når du er pensjonist eller leke med barnebarna? 

Dette er hele grunnen til at jeg startet å interessere meg for kosthold og livsstil. Les mer om dette under min historie. 

Last ned guidene mine og les hva jeg skriver, kanskje du lærer et triks eller to. 

Min historie

Min store interesse er hva maten gjør med helsen vår. Mitt hovedfokus er helse i et langsiktig perspektiv og hvordan man kan leve et godt og sunt liv.

Jeg har de siste 8 årene blitt mer interessert i helse og har vært innom mye forskjellig. I oppveksten min gikk det  mye i brød og nugatti og jeg hadde veldig liten kunnskap om hva maten hadde å si for kroppen min.

Så hvorfor er dette viktig for meg?

Mye av grunnen for interessen er at vi har hatt en del sykdom i familien. Jeg har sett kreft og hjertesykdom på nært hold og vet at dette påvirker mange. Dette har ført til at jeg ønsker å forstå mer av hva som er grunnen til at disse sykdommene er blitt så vanlige og rammer mange av oss. Jeg tror livsstil må ta mye av skylden for dette.

Jeg har fordypet meg i bøker, podcaster og hentet mye informasjon fra mange ulik hold. Jeg har vært innom slankeshaker, paleo diett, keto, fasting, 5:2 dietten og nå i det siste året carnivore kostholdet. I 2018 satt jeg meg på skolebenken og startet å utdanne meg. Etter at jeg fullførte kostholdsveileder bestemte jeg meg for å gå enda dypere inn i materien og er nå ferdig utdannet Ernæringsterapeut.

Mitt mål er å øke min egen kunnskap, slik at jeg kan hjelpe andre med deres kost og livsstils utfordringer. Vektnedgang, få mer energi, yte bedre på trening eller forbedre helsen sin generelt. Det er mange som har diffuse problemer og nedsatt livskvalitet og mange ganger er dette på grunn av et dårlig kosthold.

Det vanlige i dagens samfunn er å gå til legen og få behandling av symptomene man har. Jeg har derimot stor tro på at man få finne roten til problemet.

Hva er grunnen? Og kan vi bli kvitt dem for godt?

E-post: [email protected]
Instagram: robert.grane

LAST NED MINE GRATIS KURS HER